Norcem Brevik ser etter ferievikarer

Ferievikar Norcem Brevik

Hver sommer rekrutterer vi mange ferievikarer til fabrikken til Norcem A.S i Brevik. Alle som har ferievikarjobb hos oss skal ha fylt 18 år før tidspunkt for oppstart.

Ferievikarene vil bli gitt full opplæring. Vi har dessverre ingen hyblel/overnattingsfasiliteter.

Vi trenger ferievikarer til følgende avdelinger:

Bergavdelingen: Vi trenger ferievikarer til dagbrudd eller underjordsgruve med arbeidsoppgaver som f.eks rensk av fjell, truckkjøring, knuser pass, rengjøring osv. Som ferievikarer i bergavdelingen må du ha fylt 20 år og ha sertifikat for bil med manuelt gir. Arbeidstiden er dagtid eller 2-skift med varighet på ca 10 uker.
Produksjonsavdelingen: Vi trenger ferievikarer som jobber som uteoperatør i prosessanlegget. Arbeidsoppgavene her består av inspeksjoner, passjobber og renhold. Arbeidstiden er 5-skift med varighet på ca 10 uker. 
Logistikkavdelingen: Vi trenger ferievikarer som jobber med fabrikkrenhold, samt diverse annet forefallende arbeid. Arbeidstiden er dagtid med varighet på ca 6 uker.
Laboratoriet: Vi trenger ferievikarer som jobber enten kjemisk- eller fysikalsk laboratiorium. Arbeidsoppgavene består bl.a av testing av sementer i mørtel og betong, prøvepreparering av råmaterialer, bistå i kvalitetssikringen av fabrikkens mellom- og ferdigprodukter ved å gjennomføre kjemiske analyser av råmaterialer, prøver fra alle fabrikkens produksjonsprosesser samt av sememtproduktene som sende til Norcems kunder. Arbeidstiden er dagtid med varighet på ca 6 uker.

I noen av vikariatene er det krav om følgende kompetanse, og vi ønsker at det opplyses om dette i søknaden:

Førerkort klasse B (spesifiser dersom det er kun for automatgir)
Truck sertifikat
Kompetansebevis for kjøring av anleggsmaskiner
Førerkort klasse C

Annen relevant kompetanse
Søkere bes om å registrere sin søknad med CV på www.norcem.no – Ledig stilling

Søknadsfrist er 1. april 2022

Kontaktperson:

Trine Amundsen
Administrasjonssekretær 986 55 050

Helle Davidsen
HR konsulent 908 34 800

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *