Vikariat på vegvesenets vegtekniske laboratorium

Statens Vegvesen søker dyktige og entusiastiske sisteårsstudenter i geologi til et vikariat ved vegteknisk laboratorium.

Om stillingen

Laboratorium midt utfører prøvetaking og testing av grunnprøver og vegbyggingsmaterialer som betong, stein, asfalt og bindemidler til asfalt. Statens vegvesen utfører også feltundersøkelser med grunnboringsrigger, bæreevnemålinger med fallodd, komprimeringskontroll med platebelastning, asfaltkontroll, betongkontroll, kontinuerlige målinger med georader på bil og vegvesnet borer ut asfaltkjerner på veg.

Fra 1. mai – 31. oktober har Statens vegvesen ledig vikariat som primært er tiltenkt arbeidsoppgaver innen laboratorieanalyser på steinmaterialer, feltmålinger med georader og utboring av asfaltkjerner på veg. Vikaren må være forberedt på at hen kan bli satt til andre arbeidsoppgaver ved laboratoriet ved behov.

Kompetansekrav

Vegvesen ser etter en kandidat med:

  • En 3-årig høyskoleutdanning innen en relevant fagretning som geologi, bygg og anlegg osv. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for mangelen på utdannelse.
  • Dersom du har fullført utdannelsen din delvis eller helt utenlands, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine dokumenter og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).
  • Det er krav om gyldig førerkort klasse B, og førerkort klasse BE er fordelaktig.
  • Utmerket formidlingsevne på norsk, både skriftlig og muntlig.

Fysiske krav:

  • Håndtering av teknisk utstyr og prøver, som kan være tunge, kreves. Opplæring vil bli gitt, og oppgaver utføres sjelden alene.

Forutsetninger:

  • Et kurs i arbeidsvarsling er en forutsetning for alle som skal arbeide på eller ved veg. Dette kurset må gjennomføres ved oppstart, og dekkes av arbeidsgiver.

Personlige egenskaper og egnethet vektlegges.

Søk

Stillingen søkes gjennom Jobbnorge.

Benytt denne linkadressen dersom hyperlinken ikke fungerer: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/239656/vikariat-vegteknologisk-laboratorium-trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *