Sommerjobb i Multiconsult – Ingeniørgeologi

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning. Fellesnevneren i alle våre prosjekter er at de skal bidra til å forbedre liv, vekst og utvikling. På den måten er vi, og kanskje snart også du, med på å skape de beste løsningene for fremtiden!

Studentene har flere år på rad kåret oss til en av bransjens beste arbeidsgiver. Er du nysgjerrig på hvorfor? Søk sommerjobb i Multiconsult nå!

 

Hva kan du forvente av en sommerjobb i Multiconsult?

Målet med våre sommerjobber er å gjøre deg som student best mulig rustet for arbeidslivet og spennende karrieremuligheter hos oss. For at du skal få et positivt og riktig bilde av hvordan det er å jobbe i Multiconsult, legger vi hvert år ned stor innsats i å tilby spennende, utfordrende og relevante oppgaver i våre sommerengasjement.

Sommerjobben i Multiconsult er en unik mulighet til å bli bedre kjent med Multiconsult som arbeidsgiver, og hverdagen som rådgivende ingeniør. Her får du muligheten til å ta del i pågående oppdrag og fagrelevante oppgaver som forbereder deg til arbeidslivet. Dette kan innebærer alt fra prosjektering, analyse, tegninger og beregninger til befaring på byggeplass og kundemøter. Felles for alle oppgaver er at du vil dra nytte av kunnskapen til våre erfarne medarbeidere, samtidig som du vil få muligheten til å komme med nye perspektiver og ideer.

Gjennom sommeren vil det også bli arrangert sosiale aktiviteter der du får muligheten til å bli bedre kjent med andre sommerstudenter og kollegaene i avdelingen du tilhører.

I Multiconsult jobber det over 70 ingeniørgeologer, fordelt på kontorer over hele landet. Dette gir oss et fantastisk fagmiljø, der vi stadig samarbeider på tvers av regionene. Seksjon for bergteknikk i region midt består av seks erfarne ingeniørgeologer. Fem av oss arbeider i Trondheim, og en har arbeidssted ved kontoret vårt i Ålesund. Arbeidet vårt er variert. Vi jobber med bergskjæringer og tunneler i samferdselsprosjekter, vann- og vindkraftprosjekter, skredrisikovurderinger og mye annet. En viktig del av dette er anleggsoppfølging og feltarbeid. Vi håper at du har lyst til å bruke sommeren til å arbeide sammen med oss!

 

Hva forventer vi av deg som sommerstudent?

Vi forventer ikke at du som sommerstudent skal kunne alt – vi er først og fremst opptatt av ditt potensial. For at vi som selskap skal kunne utvikle oss er vi avhengig av nye perspektiver, derfor trenger vi deg som er faglig engasjert, nysgjerrig og som tør å utfordre etablerte standarder.

I Multiconsult verdsetter vi relasjonskompetanse på høyde med faglig kompetanse og tror at fremtidens rådgiver er like dyktig på kommunikasjon og samarbeid som på fag.

 

Hvem kan søke på sommerjobb i Multiconsult?

Vi søker etter deg som er under utdanning på høyskole eller universitet, både bachelor- og masterstudenter er av interesse. Du studerer innen fagområdet bergteknikk/ingeniørgeologi og kunne tenke deg en karriere innenfor rådgiverbransjen.

Vi søker fortrinnsvis etter deg som i 2022 er i andre halvdel av din utdanning.

Høres dette spennende ut? Send oss din søknad i dag og kickstart din karriere med sommerjobb hos Multiconsult!

Skjema for søknad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *