Sommerjobb hos Multiconsult

Hva kan du forvente av en sommerjobb eller et sommerprogram i Multiconsult?

Målet med våre sommerjobber er å gjøre deg som student best mulig rustet for arbeidslivet og spennende karrieremuligheter hos oss. For at du skal få et positivt og riktig bilde av hvordan det er å jobbe i Multiconsult, legger vi hvert år ned stor innsats i å tilby spennende, utfordrende og relevante oppgaver i våre sommerengasjement.

Sommerjobben i Multiconsult er en unik mulighet til å bli bedre kjent med Multiconsult som arbeidsgiver, og hverdagen som rådgivende ingeniør. Her får du muligheten til å ta del i pågående oppdrag og fagrelevante oppgaver som forbereder deg til arbeidslivet. Dette kan innebærer alt fra prosjektering, analyse, tegninger og beregninger til befaring på byggeplass og kundemøter. Felles for alle oppgaver er at du vil dra nytte av kunnskapen til våre erfarne medarbeidere, samtidig som du vil få muligheten til å komme med nye perspektiver og ideer.

Gjennom sommeren vil det også bli arrangert sosiale aktiviteter der du får muligheten til å bli bedre kjent med andre sommerstudenter og kollegaene i avdelingen du tilhører.

Hva forventer vi av deg som sommerstudent?

Vi forventer ikke at du skal kunne alt – vi er først og fremst opptatt av ditt potensiale. For at vi som selskap skal kunne utvikle oss er vi avhengig av nye perspektiver, derfor trenger vi deg som er faglig engasjert, nysgjerrig og som tør å utfordre etablerte standarder.

I Multiconsult verdsetter vi relasjonskompetanse på høyde med faglig kompetanse og tror at fremtidens rådgiver er like dyktig på kommunikasjon og samarbeid som på fag.

Hvem kan søke på sommerjobb i Multiconsult?

Vi søker etter deg som er under utdanning på fagskole, høyskole eller universitet, både bachelor- og masterstudenter er av interesse. Du studerer innenfor et fagområde som er relevant for sommerjobben du søker på, og kunne tenke deg en karriere innenfor rådgiverbransjen.

Vi søker fortrinnsvis etter deg som i 2023 starter på det siste året av din utdanning.

Studentene har flere år på rad kåret oss til en av bransjens beste arbeidsgiver. Er du nysgjerrig på hvorfor? Søk sommerjobb i Multiconsult nå!

Mer informasjon på Multiconsult sine nettsider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *