Laboratorieingeniør – Ballangen

Franzefoss Minerals er den ledende bergverksbedriften på kalk i Norge med et stort fokus på miljø. Gjennom bærekraftig utnyttelse av våre kalk- og dolomittforekomster tilfører vi samfunnet kvalitetsprodukter som er skreddersydd oppgaven, og som leveres der de skal brukes. Franzefoss Minerals-konsernet har anlegg rundt om i landet, og består av ca. 170 dyktige ansatte. På vårt anlegg i Ballangen er vi 27 ansatte. I Franzefoss Minerals setter vi helse, miljø og sikkerhet øverst på dagsorden for alle våre medarbeidere.

Hvem ser vi etter:

Personen vi søker har relevant utdannelse fra universitet eller høyskole, og du kan gjerne være nyutdannet. Har du i tillegg relevant erfaring innen geologi og/ eller lab-arbeid i bergindustrien eller lignende industri, er det en fordel.

Du er ansvarsbevisst, serviceinnstilt og vant til å jobbe i team, samtidig som du har evnen til å arbeide selvstendig. Det er viktig at du kan planlegge og gjennomføre egen arbeidsdag selvstendig. Vi forventer at du er selvhjulpen, løsningsorientert og har sterk logisk forståelse. Du er pålitelig, initiativrik og opptrer på en profesjonell og fordelaktig måte for arbeidsgiver, samtidig som du ikke er redd for utfordringer.

Hovedoppgavene dine vil bestå av tolkning av kjerneprøver, prøvetakning, prøvepreparering, analyser og rapportering av resultater i forbindelse med dolomittproduksjonen i Ballangen. Anlegget i Ballangen har de siste årene hatt en jevn økning i produksjonen, med stadig nye kunder og markeder. Dette har også medført at det er større behov for overvåkning og oppfølging av dolomitten fra ressurs via produksjon til ferdig produkt. Din rolle er å følge opp og dokumentere kvaliteten fra gruva frem til ferdig produkt er lastet på båt. Dette arbeidet gjøres i nært samarbeid med anleggssjef, geolog- og ressursingeniør, samt vedlikeholdsleder.

Arbeidsoppgaver:
• Logging av borekjerner, kartlegging i gruve og dagbrudd, ved behov også oppmåling.
• Prøvetakning, prøvepreparering, analyse og rapportering av resultater
• Kalibrering og vedlikeholdsansvar for utstyr tilhørende laboratoriet i Ballangen
• Dokumentasjon og kvalitetssikringsarbeid
• Registreringer og oppdateringer i Eco-Online
• HMS-arbeid

Du må kunne kommunisere godt, både muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.

Vi ser frem til å høre fra deg og håper å motta din søknad innen 30.04.2021. Søknad og CV sendes til kuba@kalk.no.

Vi vurderer innkommende søknader fortløpende. Tiltredelse snarest. Nærmere opplysning om stillingen, kontakt: Geolog Silje Auglænd, telefon: 994 14 148 eller Driftssjef Kurt Barosen, telefon: 949 82 723

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *