Gladnyheter til studenter!

På grunn av den spesielle perioden vi er i gikk dessverre Bergdagen 2020 og informasjonsmøtene for 1.- og 2.klasse ut. Likevel har vi noen gode nyheter til studentene:

Fredag 04.12 ble det holdt både styremøte og generalforsamling i Bergringen, der det blant annet ble vedtatt at Bergdagen 2021 skal gjennomføres digitalt gjennom Graduateland. Vi er allerede godt i gang med planleggingen og anslår at arrangementet holdes i utgangen av februar eller starten av mars. Her vil vi som tidligere invitere spennende, relevante og interessante bedrifter for å holde stand. Gjennom plattformen vil det være mulig å delta på bedriftspresentasjoner og chatte med representantene for å bli bedre kjent med de ulike bedriftene. 

Dessuten er også Bergringens Pc-støtte omgjort til ‘’Generell støtte til IT-utstyr’’. Her vil det være mulig å søke om støtte opp til 50% av kjøpesummen, der maksimalt utbetalt støtte vil være 5000kr. Dette skal være IT-utstyr som kan brukes på lesesal, oppgaveskriving eller forelesninger. Begrensninger for søknader og mer informasjon vil legges ut på ”STUDENT”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *